torsdag 22 mars 2012

Solig dag!

Puuuh! Så nervös jag har varit denna morgon! Jag skulle vikariera hos en 5:a och en 4:a, och kände inte en enda unge. Det var engelska, svenska och so på schemat. Men! Som alltid: det löser sig. Det gjorde det verkligen. Fick en super bra planering av läraren jag skulle vicka för och klasserna var goa men utmanande. Det som svider i hjärtat är de barn som verkligen vill ta sig an uppgifter men som blir ständigt störda av sina klasskamrater som har andra behov; behöver röra på sig och stimuleras på andra sätt. Sen funderar jag på hur lärare lägger upp lektioner och planeringar. Inget har förändrats sen jag gick i mellanstadiet! Rita och skriv. BLÄ! Inte konstigt att halva klassen får spel på alla dessa tråkiga övningar. Jag lider med dem och jag är bara vikarie och känner att jag måste följa vad den andre läraren har bestämt för att inte göra ett dåligt jobb. Ja, det kan diskuteras...


Slutade halv tre - helt underbart! Började vandra in till stan för att träffa min underbara kompis! Jag hann före henne och skulle köpa en tröja. I affären möts rulltrapporna (dem ligger bredvid varandra), en åker upp och den andre ner. När jag är på väg ner i rulltrappan åker min kompis upp! Så komiskt! Detta händer bara inte ;) Eller ja, en gång i livet bara! Vi tittade på varandra och hon säger: "Amen Sanne!".


Vi gick, köpte fika och satte oss i parken och njöööööt i stora mängder av solen!


Nu sitter jag i soffan igen och njuter lite mer, fasen vad skönt det är att inte jobba 8 timmar om dagen! Ah, vill inte ha en 100% tjänst. Mer ork och tid till livet vill jag ha, och speciellt nu när våren lockar.


Har fastnat i inredningsträsket och vill ha speglar som ser ut så här:
 
Min farfar har två stycken hemma hos sig, men tror inte han vill sälja dem ;) Jag får leta vidare helt enkelt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar