tisdag 31 januari 2012

Tröttheten fortsätter...

Läser mer kurslitteratur än någonsin! Den här terminen är fullspäckad av böcker och artiklar! Men det är bara att jobba på, och tidspressen ligger tätt intill mig då vi är tre stycken som delar på litteraturen. Positivt att jag får det gjort i god tid men min hjärna har svårt att få in allt. Samt att jag tröttnar snabbare och är mentalt trött hela tiden. Kroppen har inte fått arbeta på en vecka - gymmet får vänta en dag till...

Jag har börjat på ett nytt projekt - 60-tals guld/senapsgul klänning. Riktigt snygg och väldigt ovanligt i min garderob. Men man behöver något plagg att skina i lite extra ;) Det enda som jag blir besvärad över är att min symaskin strejkar... Under tråden bubblar sig och överträden är nog för spänd. Vet inte riktigt hur jag ska göra, och i "värsta fall" får jag dra med mig den in till stan och be om hjälp i butiken där jag köpte den.

Sen har jag börjat titta och tänka på väskor. Jag älskar höftväskorna! De är otroligt praktiska när man bara ska ha med det nödvändigaste - telefonen, plånbok e.t.c.Nu har jag också tänkt om lite, jag ska ju såklart sy en väska själv, och har tittat på etsy.com efter andras design att inspireras ifrån. Här kommer några smakprov:


Lägg till bildtext